Jedlá z diviny
1. Použite naozaj veľkú zapekaciu misu – takú, ktorá sa hodí na sporák a zmestí sa do nej všetko mäso. Kúsky králika vhoďte do múky, oklepte a potom...
1. Mäso nakrájajte na väčšie kocky.
2. Zľahka ochutte cesnakovým práškom, soľou a čiernym korením, potom vložte na 2 až 3 minúty do rozpáleného...
2. Zľahka ochutte cesnakovým práškom, soľou a čiernym korením, potom vložte na 2 až 3 minúty do rozpáleného...
1. Začnite tým, že divinu očistíte od všetkého tuku a tkaniva a potom ju nakrájate na tenké pásiky. Suroviny na omáčku zmiešajte a odložte.
2....
2....
1. Zmiešajte ingrediencie na marinádu. Zverinu očistite, aby ste odstránili všetky tkanivá. Mäso nakrájajte na malé kocky.
2. Divinu zalejte ...
1. Vo veľkej mise zmiešajte mletú divinu so všetkými koreninami na chorizo. Nechajte odpočívať 20 minút.
2. Na veľkej panvici na strednom ohni opečte...
1. Na panvici roztopte maslo a slaninu opekajte 1 minútu, kým nezmení farbu. Pridajte pór, zeler, mrkvu a bobkový list a varte, kým zelenina nezmäkne...
1. Vo veľkej panvici zohrejte olej. Keď je horúci, pridajte králika, opečte ho zo všetkých strán, potom vyberte z panvice a odstavte.
2. Do panvice s...
1. Vo veľkom hrnci rozpustite maslo, pridajte cibuľu a pomaly restujte, kým nebude mäkká. Pridajte kapustu, ocot, cukor, korenie a polovicu želé...
1. Rúru zohrejte na 200 C. Huby zalejte asi 200 ml horúcej vody a nechajte 20 minút postáť. Precedte, vodu odložte nabok. Z húb vyžmýkajte prebytočnú...
1. Divinu nakrájajte na kocky, nezabudnite odstrániť všetky šľachy.
2. Do veľkého hrnca pridajte olivový olej a zohrejte na stredne vysokú teplotu.
3...
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- nasledujúca ›
- posledná »