Losos v glazúre z hnedého cukru a bourbonu
4 lyžice masla
1/2 šálky tmavo hnedého cukru
4 ks lososa - steaky
1/3 šálky bourbon whisky
Rozpustíme maslo vo veľkej a ťažkej panvici nad strednej teplote. Do masla vmiešajte hnedý cukor. Vložte filety z lososa do zmesi z hnedého cukru. Opekáme 5 minút na miernom ohni. Otočte filety lososa a zalejte bourbonom. Varte po dobu 5 minút, alebo kým sa ryba mierne nerozpadáva. Podávame z divokou ryžou a mladou sparenou fazuľkou. Dobrú chuť
Rozpustíme maslo vo veľkej a ťažkej panvici nad strednej teplote. Do masla vmiešajte hnedý cukor. Vložte filety z lososa do zmesi z hnedého cukru. Opekáme 5 minút na miernom ohni. Otočte filety lososa a zalejte bourbonom. Varte po dobu 5 minút, alebo kým sa ryba mierne nerozpadáva. Podávame z divokou ryžou a mladou sparenou fazuľkou. Dobrú chuť