Pečený kapor s bylinkami
Dátum zverejnenia: Ut, 04/27/2021 - 01:19
Ingrediencie:
- stredne veľký kapor (cca 700 g)
- 2 PL bazalky
- 2 PL tymiánu
- 2 strúčiky cesnaku
- soľ
- popor
- 2 ČL citrónovej šťavy
- 4 ČL olivového oleja
Postup prípravy:
Všetky ingrediencie okrem ryby dáme do mixéra a poriadne zmiešame.
Zmesou pokryjeme rybu zo všetkých strán, prikryjeme a dáme na 2 hodiny do chladničky.
Rybu uložíme na papier na pečenie a v predhriatej rúre pečieme na 200 stupňov, pokiaľ nie je ryba hotová - cca 30 minút.
Postup prípravy:
Všetky ingrediencie okrem ryby dáme do mixéra a poriadne zmiešame.
Zmesou pokryjeme rybu zo všetkých strán, prikryjeme a dáme na 2 hodiny do chladničky.
Rybu uložíme na papier na pečenie a v predhriatej rúre pečieme na 200 stupňov, pokiaľ nie je ryba hotová - cca 30 minút.