Pečená talianská tilapia
- 4 filety tilapie
- 1/4 ČL papriky
- 1 konzerva na kocky nakrájaných paradajok s bazalkou, oreganom a cesnakom, scedená
- 1 veľká cibuľa, nakrájaná na tenké plátky
- 1 stredne zelená paprika, nakrájaná na tenké plátky
- 1/4 šálky strúhaného parmezánu
1. Rúru predhrejte na 180°C. Umiestnite tilapiu na pekáč, naolejujte a posypte korením. Nalejte paradajky na tilapiu, posypte cibuľou a paprikou.
2. Prikryte a pečte 30 minút. Odkryte a posypte syrom. Pečte, kým sa ryba ľahko nelúpe vidličkou, ešte cca10-15 minút.
1. Rúru predhrejte na 180°C. Umiestnite tilapiu na pekáč, naolejujte a posypte korením. Nalejte paradajky na tilapiu, posypte cibuľou a paprikou.
2. Prikryte a pečte 30 minút. Odkryte a posypte syrom. Pečte, kým sa ryba ľahko nelúpe vidličkou, ešte cca10-15 minút.