Syrové jesenné plnené huby

Dátum zverejnenia: Po, 10/07/2024 - 01:23

Ingrediencie: 

- 4 veľké pečiarky
- 100 g gorgonzoly alebo iného modrého syra, strúhaného
- 25 g vlašských orechov, nahrubo nasekaných a opražených 
- 4 vetvičky tymiánu
- maslo, nakrájané na malé kúsky
- rukola

Postup prípravy: 

1. Rúru predhrejte na 200°C. Šampiňóny poukladajte na pekáč. Posypte syrom, vlašskými orechami, vetvičkami tymiánu a navrch dajte trochu masla.
2. Vložte do rúry a pečte 10 minút, kým sa syr neroztopí a huby nezmäknú. Na taniere poukladajte niekoľko rukolových listov a na ne položte huby.

0 hod
/
15 min
0
Postup prípravy: 

1. Rúru predhrejte na 200°C. Šampiňóny poukladajte na pekáč. Posypte syrom, vlašskými orechami, vetvičkami tymiánu a navrch dajte trochu masla.
2. Vložte do rúry a pečte 10 minút, kým sa syr neroztopí a huby nezmäknú. Na taniere poukladajte niekoľko rukolových listov a na ne položte huby.