Hubový hash s pošírovaným vajíčkom
- 1 ½ PL avokádového oleja
- 2 veľké cibule, rozpolené a nakrájané na plátky
- 500 g šampiňónov nakrájaných na štvrtiny
- 1 PL lístkov čerstvého tymiánu plus navyše na posypanie
- 500 g čerstvých paradajok, nakrájaných
- 1 ČL údenej papriky
- 4 ČL zmesi omega semienok
- 4 veľké vajcia
1. Na veľkej nepriľnavej panvici rozohrejte olej a niekoľko minút na ňom opekajte cibuľu. Panvicu prikryte a cibuľu nechajte ešte 5 minút piecť vo vlastnej pare.
2. Pridajte huby s tymianom a za častého miešania varte 5 minút, kým nezmäknú. Pridajte paradajky a papriku, panvicu prikryte a varte ešte 5 minút.
3. Rozbite vajíčka a osobitne ich povarte v mierne vriacej vode. Hash rozdeľte do 4 tanierov, navrch dahte pošírované vajíčko, posypte čerstvým tymiánom a trochou čierneho korenia.
1. Na veľkej nepriľnavej panvici rozohrejte olej a niekoľko minút na ňom opekajte cibuľu. Panvicu prikryte a cibuľu nechajte ešte 5 minút piecť vo vlastnej pare.
2. Pridajte huby s tymianom a za častého miešania varte 5 minút, kým nezmäknú. Pridajte paradajky a papriku, panvicu prikryte a varte ešte 5 minút.
3. Rozbite vajíčka a osobitne ich povarte v mierne vriacej vode. Hash rozdeľte do 4 tanierov, navrch dahte pošírované vajíčko, posypte čerstvým tymiánom a trochou čierneho korenia.