Úžasná barbecue omáčka k divine
- ¾ šálky figového džemu
- 1 a ¼ šálky kuracieho vývaru
- 3 PL paradajkovej omáčky
- 2 PL jablčného octu
- štipka čierneho korenia
- štipka červenej papriky
- štipka tymiánu
- štipka korenia chipotle (alebo nejaké iné pikantné korenie)
- bobkový list
Diviak je ideálne mäso na dobrú grilovačku. Nemali by ste sa uspokojiť s tradičnou barbecue omáčkou. Diviak má prirodzenú orieškovú príchuť a výborne sa hodí do sladkých omáčok.
1. Zmiešajte figový džem s kuracím vývarom, pridajte postupne zvyšné suroviny a premiešajte.
2. Jednoducho potrite rebierka omáčkou z oboch strán. Aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky, rebierka opečte v rúre.
Diviak je ideálne mäso na dobrú grilovačku. Nemali by ste sa uspokojiť s tradičnou barbecue omáčkou. Diviak má prirodzenú orieškovú príchuť a výborne sa hodí do sladkých omáčok.
1. Zmiešajte figový džem s kuracím vývarom, pridajte postupne zvyšné suroviny a premiešajte.
2. Jednoducho potrite rebierka omáčkou z oboch strán. Aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky, rebierka opečte v rúre.