Sendviče plnené divinou
- 700 g mäsa z diviny, uvarené, trhané
- 8 sendvičov
- 1 šálka nakrájanej cibule
- 2 šálky strúhanej kapusty
- ¼ šálky nasekanej čerstvej petržlenovej vňate
- ½ ČL soli
- ½ lyžičky papriky
- 2 ČL jemne nasekaného čerstvého cesnaku
- 1 štipka drvenej červenej papriky
- ½ šálky kečupu
- 2 šálky strúhaného syra Cheddar
1. Predhrejte rúru na 180 stupňov.
2. K uvarenému mäsu na panvicu primiešajte cibuľu, kapustu, petržlenovú vňať, cesnak, červenú papriku, soľ a čierne korenie. Varte, kým kapusta nezmäkne. Odstráňte z tepla a vmiešajte syr čedar a kečup.
3. Do sendvičov vyrežte "misku", ktorú naplňte pripravenou zmesou. Uzatvorte a dajte piecť na cca 10 minút.
4. Podávajte s ľubovoľným dipom.
1. Predhrejte rúru na 180 stupňov.
2. K uvarenému mäsu na panvicu primiešajte cibuľu, kapustu, petržlenovú vňať, cesnak, červenú papriku, soľ a čierne korenie. Varte, kým kapusta nezmäkne. Odstráňte z tepla a vmiešajte syr čedar a kečup.
3. Do sendvičov vyrežte "misku", ktorú naplňte pripravenou zmesou. Uzatvorte a dajte piecť na cca 10 minút.
4. Podávajte s ľubovoľným dipom.