Pomaly varené byvolie mäso
Dátum zverejnenia: Ne, 08/01/2021 - 23:55
Ingrediencie:
- 1 ČL olivového oleja
- 1,5 kg byvolie prsia
- 1 malá cibuľa, nakrájaná
- 2 ČL nasekaného cesnaku
- 1 ČL sušenej bazalky
- soľ
- čierne korenie
- 2 šálky kuracieho vývaru
- 1 šálka vody
Postup prípravy:
1. Vnútro hrnca na pomalé varenie si potrieme olejom a vložíme tam mäso. Naň nasypeme cibuľu, cesnak, bazalku a dochutíme soľou a čiernym korením.
2. Zalejeme kuracím vývarom a vodou a varíme 6-8 hodín, pričom mäso niekoľkokrát skontrolujeme a podlejeme.
Postup prípravy:
1. Vnútro hrnca na pomalé varenie si potrieme olejom a vložíme tam mäso. Naň nasypeme cibuľu, cesnak, bazalku a dochutíme soľou a čiernym korením.
2. Zalejeme kuracím vývarom a vodou a varíme 6-8 hodín, pričom mäso niekoľkokrát skontrolujeme a podlejeme.