Katsu wrapy s rybími prstami
- 8 mrazených rybích prstov
- 1 ČL katsu kari pasty
- 1 PL majonézy
- 25 g 0% jogurtu gréckeho typu
-1 PL citrónovej šťavy
- 4 mini tortilly
- 40 g nastrúhaného hlávkového šalátu
- ¼ uhorky, nakrájame na tenké tyčinky
- 2 reďkovky, nakrájané na plátky
1. Predhrejte rúru na 200˚C a pečte rybie prsty podľa návodu.
2. Zmiešajte katsu pastu, majonézu a jogurt s citrónovou šťavou. Rozotrite na tortilly, potom na každú položte šalát, uhorku, reďkovky a 2 rybie prsty. Zabaľte a nakrájajte na polovicu. Môžete podávať.
1. Predhrejte rúru na 200˚C a pečte rybie prsty podľa návodu.
2. Zmiešajte katsu pastu, majonézu a jogurt s citrónovou šťavou. Rozotrite na tortilly, potom na každú položte šalát, uhorku, reďkovky a 2 rybie prsty. Zabaľte a nakrájajte na polovicu. Môžete podávať.