Hrachové lusky plnené pastou z údeného lososa
Dátum zverejnenia: So, 09/11/2021 - 22:27
Ingrediencie:
- 30 čerstvých hrachových strukov
- 1 balenie smotanového syra (cca 90 g)
- 30 g údeného lososa nakrájaného na malé kúsky
- štipka cesnakovej soli
- štipka mletého čierneho korenia
- štipka sušeného kôpru
Postup prípravy:
1. Každý hrachový lusk otvoríme z jednej strany.
2. Syr, lososa a koreniny zmiešame a dáme do potravinárskeho vrecka s hviezdicovou špičkou.
3. Zmes posypeme sušenym kôprom a ozdobíme čerstvým hrachom, ktorý sme z luskov vybrali
Postup prípravy:
1. Každý hrachový lusk otvoríme z jednej strany.
2. Syr, lososa a koreniny zmiešame a dáme do potravinárskeho vrecka s hviezdicovou špičkou.
3. Zmes posypeme sušenym kôprom a ozdobíme čerstvým hrachom, ktorý sme z luskov vybrali